• Welkom bij Huidzorg Oegstgeest/
  • Welkom bij Huidzorg Oegstgeest/
  • Welkom bij Huidzorg Oegstgeest/

Welkom bij Huidzorg Oegstgeest

Zorgvuldige begeleiding, optimale service en aandacht voor uw persoonlijke situatie staan centraal bij Huidzorg Oegstgeest.

U als patiënt moet zich altijd op uw gemak voelen. Dit proberen wij te bereiken door een goede informatievoorziening, een persoonlijke benadering en een goede service voor, tijdens en na de behandeling.

Op onze website kunt u terecht voor informatie over uw huidklacht en de bijbehorende huidtherapeutische behandelmogelijkheden. Daarnaast proberen we via onze website u op de hoogte te houden van interessante nieuwsfeiten over de huid.

U bent van harte welkom in onze praktijk!

Het team van Huidzorg Oegstgeest

Maatregelen Corona

Vanaf 11 mei 2020 mogen alle medische en cosmetische behandelingen weer worden uitgevoerd! Om de zorgverlening in de praktijk veilig te kunnen uitvoeren, hebben wij hiervoor enkele maatregelen opgesteld. Onze openingstijden zijn weer zoals voorheen. Wil je weer een behandeling inplannen? Neem dan contact met ons op, telefonisch of per mail.

Hartelijke groet en tot gauw!

 

Maatregelen voor gereguleerde praktijkvoering

1. We werken in maximaal 3 behandelkamers tegelijk. Deze kamers sluiten niet op elkaar aan;


2. Afspraken worden zoveel mogelijk ingepland met verschillende start- en eindtijden om het verkeer in de praktijk zoveel mogelijk te verdelen/reguleren;

3. In de wachtkamer staan maximaal drie stoelen;

4. In onze wachtkamer staat desinfecterende handgel;

5. Kom alleen op de afspraak;

6. Kom maximaal 5 minuten voor aanvangstijd naar de praktijk (anders even buiten of in de auto wachten);

7. Het toilet zo min mogelijk gebruiken;

 

Maatregelen voor het uitvoeren van veilige zorgverlening

1.Triage. Door middel van telefonische screening vooraf wordt de patiënt 4  gezondheidsvragen;

2. Hoewel we alleen patiënten behandelen die vallen in “categorie groen” wat betekent dat persoonlijke beschermingsmiddelen niet noodzakelijk zijn, werken de huidtherapeuten toch met beschermingsmiddelen om de veiligheid extra te waarborgen;

3. Tussen de behandelingen in wordt zoveel mogelijk extra tijd gepland voor het desinfecteren en ventileren van de behandelkamer;

4. Mocht de huidtherapeut genoodzaakt zijn de telefoon of laptop te gebruiken tijdens de behandeling, dan worden de handschoenen gewisseld en na afloop van de behandeling deze oppervlakken gedesinfecteerd.

 

Blog