Ons team/

Angelique Oudejans
Eigenaresse en huidtherapeute

Na een aantal jaren gewerkt te hebben in de schoonheidsbranche, miste ik een stukje verdieping en uitdaging. Daarom viel de keuze als snel op de vierjarige HBO opleiding Huidtherapie. In de laatste fase van mijn studie, ben ik als stagiaire begonnen bij Huidzorg Oegstgeest en nooit meer weggegaan. De eerste jaren in een maatschap gewerkt en sinds 2011 verder gegaan als eenmanszaak met een zeer professioneel, enthousiast en kundig team!

Huidtherapie geeft mij de juiste uitdaging om iets op te bouwen en inhoudelijk en wetenschappelijk te blijven ontwikkelen. Mijn doel is dat patiënten met huidproblemen altijd kunnen rekenen op de beste zorg voor hun huid en dat de dermatologische zorg betaalbaar en kwalitatief hoogstaand blijft!

Ik ben heel blij dat ik dit mooie, inspirerende beroep mag uitoefenen. Voor mij is de combinatie van het uitvoeren van cosmetische en medische behandelingen, het managen van de praktijk en het opvoeden van twee dochters, dè ideale combinatie!

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidtherapie volg ik regelmatig bij- en nascholingen.

Ik ben aanwezig op:

Dinsdag 09.30 tot 17.30 uur
Donderdag 12.00 tot 21.00 uur
Vrijdag 09.30 tot 17.30 uur
Ons team/

Thea van Schaik
Administratief medewerkster

Sinds oktober 2011 ben ik werkzaam bij Huidzorg Oegstgeest. Voor die tijd heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt waar ik o.a. medeverantwoordelijk was voor de administratie, boekhouding en personeelszaken. Bij Huidzorg Oegstgeest ben ik vaak het eerste aanspreekpunt aangezien ik drie dagen van 10.00 tot 15.00 uur op kantoor aanwezig ben. Behalve de afspraken en telefoontjes doe ik ook een groot deel van de administratie en handel ik het nodige af met de zorgverzekeringen. Verder verleen ik nog de nodige hand- en spandiensten. Huidzorg Oegstgeest bestaat uit een professioneel, enthousiast en jong team en het is leuk om daarmee te werken. Ik ga dan ook met veel plezier naar mijn werk.

Ik ben aanwezig op:

Maandag 09.30 tot 15.00 uur
Woensdag 09.30 tot 15.00 uur
Donderdag 09.30 tot 14.30 uur

Ons team/

Imara Weijdema
Huidtherapeute

Mijn naam is Imara Weijdema. Ik heb de 4-jarige HBO opleiding Huidtherapie gevolgd op de Hogeschool in Utrecht. In 2015 ben ik met genoegen afgestudeerd en heb daarbij mijn Bachelor of Health care gehaald. Tijdens mijn stages heb ik veel ervaring opgedaan binnen de huidtherapie en tot op heden ben ik bezig om mijn kennis te verbreden doormiddel van scholingen en cursussen.

Ik ben werkzaam in een huidtherapie praktijk te Tiel en Culemborg en kom 1 keer in de 6 weken bij Huidzorg Oegstgeest voor het behandelen van overbeharing, couperose, pigment en huidoneffenheden.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidtherapie volg ik regelmatig bij- en nascholingen.

Ik ben aanwezig in 2019 op:

Dinsdag 24 september 13.00 tot 20.00 uur
Dinsdag 15 oktober 13.00 tot 20.00 uur
Dinsdag 5 november 13.00 tot 20.00 uur
Dinsdag 26 november 13.00 tot 20.00 uur
Dinsdag 17 december 13.00 tot 20.00 uur

Ons team/

Bianca Bol
Huidtherapeute

Van jongs af aan heb ik altijd al interesse gehad in de huid. Zo vond ik het heerlijk om samples van crèmes of make-up uit te proberen en in tijdschriften te lezen over de nieuwste huidverzorging. Na de HAVO afgerond te hebben, ben ik direct gestart met de opleiding HBO Huidtherapie op de Haagse Hogeschool. In mijn vierde jaar heb ik met veel plezier stage gelopen bij Huidzorg Oegstgeest. Ik was dan ook erg blij om hier te komen werken, nadat ik mijn opleiding in 2018 had afgerond!

Huidtherapie biedt mij de mogelijkheid om mijzelf te ontwikkelen op zowel medisch al cosmetisch gebied. Tijdens mijn behandeling staat de patiënt centraal en zal ik er alles aan doen om u te kunnen helpen. Verder sta ik als beginnend huidtherapeut open voor vernieuwing en verbetering op het gebied van huidtherapeutische zorg.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidtherapie volg ik regelmatig bij- en nascholingen